Servei d’ Ensinistrament i Etologia

El teu gos presenta problemes d’agressivitat, por, ansietat per separació, excés d’activitat, conductes destructives, conductes associades a l’estrès, altres comportaments no desitjats? Posa solució. No esperis que s’agreugi més! Quant abans tractis el problema, millor solució tindrà i millor serà la vostra convivència.

 

Hi ha diferents mètodes per modificar el comportament d’un gos. Estudis realitzats durant les últimes dècades demostren que la utilització de mètodes basats en un sistema de reforç positiu aconsegueix resultats espectaculars. Per aquest motiu i pel respecte cap als animals el sistema de treball que utilitzem es basa únicament en l’aplicació d’aquests mètodes reforçant el vincle propietari-gos.

 

La utilització de mètodes positius permet treballar amb el gos relaxat, sense estrès i motivat. Un gos que rep aquest tipus de tracte serà un gos feliç. Els sistemes d’ensinistrament en positiu no es basen només en premiar a l’animal quan realitza un exercici correctament, sinó en aconseguir que els faci mitjançant una motivació correcta, substituint les tècniques tradicionals com el càstig, la invasió, la coacció, etc.

 

El tracte és personalitzat, valorem el seu cas particularment tenint en compte la relació amb el seu entorn (família, llar, hàbits, etc.), la qual cosa ens permet adaptar el procés de modificació a les necessitats reals ia les característiques tant del gos com de les seves propietaris.

Vincle Propietari - Gos

La nostra motivació principal és aconseguir una bona convivència entre el propietari i el gos, i per aquest motiu ens basem en l’educació del propietari proporcionant-li els coneixements perquè pugui comprendre millor quines són les necessitats del gos, entendre les seves conducta i poder aconseguir controlar correctament la situació dia a dia al llarg de tota la vida de l’animal.

 
Mantenint aquests principis aconseguim, no només un respecte cap a l’animal, sinó també uns resultats duradors i fiables.Tenir un bon coneixement sobre el comportament natural, les possibles reaccions davant de diferents estímuls i el llenguatge corporal del gos, són factors bàsics per poder comprendre determinades conductes.

 

No ho dubtis més, contacta amb nosaltres !!