Nosaltres

Single Track és un equip format per etòlegs, veterinaris, biòlegs i educadors canins que porten anys d’experiència en el tractament de problemes de conducta, educació canina, ensinistrament de gossos de treball (detecció, rescat, gossos d’assistència, teràpia assistida i formació de nous professionals.

 

Formació: La nostra formació tant per a nous professionals com per a professionals que actualment ja estan ejerciendo- es basa en l’Educació Canina en Positiu i la etologia, comptant amb un equip de formació contrastat i organitzant seminaris als quals els ponents són Etólogos, Biòlegs i educadors de gran prestigi internacional.

 

Educació / Ensinistrament: els nostres educadors porten anys col·laborant amb diferents centres veterinaris, botigues especialitzades, associacions, centres d’acollida i particulars, amb una metodologia de treball que ens ha aportat grans resultats entre els nostres clients. Tractem educació bàsica, agressivitats, fòbies, pors, ansietat per separació, conductes destructives, classes per a cadells …

 

Hi ha diferents mètodes per educar i modificar el comportament, però els estudis realitzats durant les últimes dècades demostren que la utilització de mètodes basats en un sistema de reforç positiu dóna resultats espectaculars. Per aquest motiu, i pel respecte cap als animals, el sistema de treball que utilitzem es basa únicament en l’aplicació d’aquests mètodes reforçant el vincle propietari-gos.