Per què triar-nos?

El teu gos necessita ensinistrament o solucionar problemes de problemes d’agressivitat, por, ansietat per separació o altres comportaments i no veus clar en qui confiar?

Metodologia de treball en positiu

Hi ha diferents metodologies per educar i modificar el comportament caní, però els estudis realitzats durant les últimes dècades demostren que la utilització de mètodes basats en un sistema de reforç positiu, en el benestar i el vincle, donen resultats espectaculars , mentre que els mètodes basats en el càstig dificulten l’aprenentatge, tenen components emocionals com poden ser la por i l’ansietat. Els gossos temorosos que reben càstigs es tornen més temorosos i fins i tot tendeixen a mostrar conductes agressives cap a persones. Per aquest motiu, i pel respecte cap als animals, el sistema de treball que utilitzem es basa únicament en l’aplicació de mètodes en positiu.

Experiència en el sector de l’Educació canina i etologia

El nostre equip formatiu està compost per Educadors canins, etòlegs, veterinaris i biòlegs reconeguts i amb una dilatada experiència professional. Ens atrevim a dir amb orgull que els nostres cursos són dels més complets i de major qualitat que hi ha al mercat i que per la nostra escola han passat molts professionals tant en el camp de la formació com en el de l’educació canina i etologia.

Per què estudiar a Single Track?

EN QUÈ ENS DIFERENCIEM D’ALTRES CENTRES

En molts centres, trobaràs cursos i temaris similars als nostres, fins i tot en els cursos amb Qualificació Professional els temaris són idèntics, però que sigui el mateix temari, no vol dir que tots ho imparteixin de la mateixa manera, el nostre professorat, està compost per educadors canins especialitzats en diferents camps (ensinistrament bàsic, ensinistrament de gossos detectors, teràpies assistides …), etòlegs, veterinaris i biòlegs que són referents en comportament caní i ensinistrament / educació amb una dilatada experiència professional.

 

Ens atrevim a dir amb orgull que els nostres cursos són dels més complets i de major qualitat que hi ha al mercat.

Tal com deia Manuel Luque en un popular anunci televisiu dels anys 80, “Busqui, compari i si troba alguna cosa millor, compri

CLAUSTRE DE PROFESSORS RECONEGUTS

Pots veure el currículum abreujat dels nostres professors juntament amb la informació de qualsevol dels nostres cursos. La seva trajectòria és un valor afegit indiscutible a la nostra formació.

COMBINACIÓ TEÒRICA I PRÀCTICA

Els nostres cursos estan compostos per una part teòrica i una altra pràctica. El temari dels nostres cursos s’actualitza constantment amb els últims estudis científics estant informats i involucrats amb les noves publicacions del sector i assistint tant a congressos nacionals com internacionals.

ATENCIÓ I ASSESSORAMENT A L’ALUMNE GRATUÏT

Oferim atenció i assessorament a l’alumne no només pel que fa al curs es refereix, sinó a com continuar la seva carrera professional.

FACILITATS DE PAGAMENT

Oferim la possibilitat de pagar els cursos a terminis sense cap tipus d’interès ni comissió, ja que es tracta d’un finançament propi, sense intermediaris.

CERTIFICACIÓ DEL CURS

En tots els nostres cursos lliurem als nostres alumnes un certificat que acredita la superació i / o participació del curs.

ENTREVISTA INFORMATIVA ABANS DE LA INSCRIPCIÓ

T’oferim sense cap tipus de compromís la possibilitat d’entrevistar-te amb un dels nostres professors o amb el tutor del curs i així poder preguntar i aclarir qualsevol pregunta o dubte que tinguis.